Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
42728
  • Sider

  • No pages

aCookie Link Blog

Kvinna48År, Stockholm, Sverige

Acookies Blogg

Train hard - Fight easy

Amerikansk fotboll, sol och glass

AddthisDel   FeedRSS feed  


Åhåjaja vad seg jag känner mig. Det är varmt, soligt och jag vill helst bara äta glass. Men glass ska tydligen inte vara en stapelvara i en hälsosam diet. Så jag dricker Ramlösa trots att jag inte gillar kolsyran. Försöker inbilla mig att det är preciiiis lika gott som glass. Ja, det smakar i alla fall inte illa, alltid något eller? I natt drömde jag säkert om flera saker, men det jag kommer ihåg är bara att jag hade en jättestor bytta Ben & Jerry (tänk KFC byttorna) och en minimal liten sked. Jag kämpade på, frenetiskt grävande med min lilla plastsked. Kan ju vara ett sätta att dra ut på det roliga? Det gör ju onekligen att det tar lite längre tid.


Var och kollade amerikansk damfotboll på Zinken i tisdags och igår. Ser sååå kul ut! Tyvärr saknar jag all form av bollsinne så det är inte en sport där jag skulle vara efterfrågad tyvärr... Hade annars gärna tränat det. Har i och för sig förstått att den offensiva linjen inte ska ha så mycket att göra med bollen utan mest stoppa motståndarna och göra väg för den som har bollen. Och det låter i och för sig som något jag skulle kunna göra;-) Men jag måste säga att jag har inte alls koll på alla regler. Min lärare i USA sa alltid med djupt allvar "Fotball is war...". Okidoki...


Fotbollen har dock glesat ut i min träningsdagbok då jag strök både tisdag- och torsdagskvällens pass för detta. Tänkte ta igen ett pass på gymmet i eftermiddag i alla fall. Då ska det bli en crossfit cirkel på 15 minuter med 10 st inverted row och 10 st armhävningar. Jag bävar.... Gjorde ett pass i tisdags med 15 burpees och 500 m rodd. Det var fruktansvärt;-) Gjorde burpeesar med mina väsande astmalungor samtidigt som jag kastade längansfulla blickar mot rodden. Satte mig på roddmaskinen och väste och tänkte "Åh, snart är det äntligen burpees" osv. Shit vad jobbigt det var!


Imorse körde jag ett hoppass på gymmet. Hade i princip hela gymmet för mig själv, till och med min träningskompis svek ner sig och lämnade mig åt mitt öde. Det är flera stycken som har slutat träna nu! Fattar verkligen inte hur och varför. Alltså, jag fattar om man vill vara utomhus såklart. Men att inte träna alls? Well, jag hoppade runt och hade nog kunnat freestyla över hela gymmet;-) Men det blev 4 set av borsowsteg, saxhopp och grodhopp. Hoppen gick inte alls bra. Det var som minatyrhopp och jag kom verkligen ingenstans. Ingen bra dag helt enkelt. Körde även eccentriska chins och fyra set av plankan och maghjulet. Min ärkefiende... hjulet. Damn, en dag ska jag briljera och gå hela vägen. Nu är det ut några dm medans jag tänker "Måtte jag orka dra tillbaka och måtte jag inte slå ut alla mina tänder....". Hittills har jag i alla fall ett intakt garnityr (alltid något!). Se hela bilden
 


 


 


Till helgen ska jag bara slappa med vovven. Han klarar ju inte värme särskilt bra men jag ska inkvartera honom i båthuset (så han får skugga) med svindyrt hundgodis. Han är lite bortskämd och bara det dyraste är gott nog. Själv ska jag ockupera bryggan och lapa sol:-)

 

  

 
Written 527 weeks ago
42728 527 weeks ago

aCookie

Men vad f-n! Vad är det med mina typsnitt? Det är ett och samma typsnitt när jag skriver och rätt vad det är så byter den. Vad göra?!
50316 527 weeks ago

Peed

Skriv i typ Anteckningar och kopiera sedan in det.

Amerikansk fotboll är spännande för att det behövs så många olika och skilda typer av spelare. Någonstans passar du säker in :). Tight end?
42728 527 weeks ago

aCookie

Jag ska försöka med det nästa gång... Jag orkar inte läsa den här texten själv ens:-(

Jag ska försöka kolla upp deras träning iaf och testa lite. Men om det är lika roligt som det ser ut så är jag nog fast:-)