Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

HakanLarsson Link Blog

ManHåkan Larsson, 45År

TriathlonLarssons blogg

- Vi tar det som det kommer...

Vilodag

AddthisDel   FeedRSS feed  

Idag var det planerat att åka skidor, men ibland får man lyssna på kroppen. Var så bizarrt trött igår, men kunde knappt somna. Lixom kröp i kroppen. Har kännt det några ggr förut, men då var det när jag tränade Ironman som hårdast, dvs. kroppen ligger liiite på gränsen av vad den orkar. Så det blev en vilodag idag.


Minns inte när jag tog en vilodag senast. Det var ett tag sedan. Men träningen går gruvligt bra. Körde marklyft häromdagen. Man har blivit klen, men jag körde det jag kunde. 3x5 på 130kg. Men jösses vilken träningsvärk jag fick! Marklyft är verkligen guds gåva till mänskligheten. Damn.


Men imorrn blir det längdskidåkning igen. Längtar!! Och sen rullar jag på med styrketräning igen. Kosten är fortfarande tajt, och magen har helt försvunnit. Men, ni vet hur det är, man nöjer sig lixom inte med det. Jag kör vidare tills man börjar skönja lite magrutor. Äter fortfarande Allevo, men kompletterar med mat ibland, och proteinpulver. Funkar riktigt bra. Över all förväntan faktiskt.


Tjaha. Så kan det gå.


Kör hårt där ute!!

 
Written 496 weeks ago
42728 496 weeks ago

aCookie

Den här galna ryssen, Pavel har jag för mig att han heter skrev ju en hel bok som jag har hemma om "Power to the people" som i princip gick ut på att köra mark och knäböj. Han har ju rätt:-)
6061 496 weeks ago

HakanLarsson

Den galna ryssen har rätt !!