Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

HakanLarsson Link Blog

ManHåkan Larsson, 45År

TriathlonLarssons blogg

- Vi tar det som det kommer...

Vad stora brösterna du fått

AddthisDel   FeedRSS feed  

Så där, nu har jag hittat lite mer balans i kosten. Var faktiskt å köpte lite proteinpuler. Så till fruksot tar jag proteinpulver+mjölk+ägg. Sen mixar jag ihop det och dricker. På dagen köra jag 4 st Allevo. En just innan träning. Och efter träning tar jag åter proteinpulver+mjölk+ägg. Blev en markant skillnad för kroppen.


En lite rolig grej, är att sedan jag började köra dom stora musklerna rygg och ben, så går jag helt plötsligt UPP i vikt! Trots den tajta dieten. Men det kvittar. Jag har gått ned 5kg och midjan blir mindre. Mätte fettprocenten idag, och det landade på 23,3%. Ångrar att jag inte mätte för 3 veckor sedan då jag kickade igång med träningen. 23% är på tok för högt, men vi kör på. Ska nog komma under 20% snart.


Idag sa min 3 åriga dotter för övrigt: "vad stora brösterna du fått".


Tja, vad svarar man på det.


Tack?


 


 


 

 
Written 497 weeks ago
42728 497 weeks ago

aCookie

Ha,ha, det är ju inne med stora bröst;-) Thanks I guess:-P