Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

HakanLarsson Link Blog

ManHåkan Larsson, 45År

TriathlonLarssons blogg

- Vi tar det som det kommer...

Reppade på 100

AddthisDel   FeedRSS feed  

Ha! Idag började jag bröstpasse med en tia på 80kg. Sen en åtta på 85kg. Sen en trea på 100kg! Och avslutade sedan med en sexa på 80kg. Väldigt skönt att vara uppe och köra på 100kg igen. När jag höll på förra gången, låg jag och körde tior på 100kg. Det är nog några månader dit, men det kommer.


Denna vecka har jag ätit som vanligt. Eller inte riktigt som vanligt. Portionerna är mindre än förut. När jag äter ute, var jag alltid hungrig förut. Nu får jag aldrig i mig allt som serveras. Och det känns könt.


Ikväll kommer mor på besök. Hon stannar tills dess att lilla Manfred fötts. Planerat till den 21 februri. Spännande !!

 
Written 496 weeks ago
28461 496 weeks ago

waagaard

Du börjar bli stark!

Själv är just bänkpress min svagaste gren.. Långa armar svaga Triceps.. :-)
Annars så är jag snart inne på riktiga tvåskiviga hantlar!när det gäller bicepscurl 3*8 reps med 16 kg, sneglar på 21,6 órna men de fixar jag i April ! Men när kommer jag använda mina biceps i verkliga livet ? Och framför allt när inom triathlon...?

Älskar styrketräning liksom du, 3 gånger i veckan kör jag geom hela kroppen på 60 minuter. Tunga benövningar ( benböjj (150kg * 12 reps ...) ) och mycket bålstabilitet.

Hlsn Arnold waagaard
35388 496 weeks ago

Marcus74

Grymt imponerande att lyfta så mkt. Du är som gjord för styrketräning.

oj, nu börjar det närna sig med lilla Manfred, spännande!
6061 496 weeks ago

HakanLarsson

Jo, benböj är bra. Och 150 är ju riktigt bra. Själv kör jag 6x12 på 250kg. Sen brukar jag lägga på 6x12 på 300kg i marklyft. Bara för skoj skull. Tror jag kommer bli väldigt vass på tempocyklingen i sommar.