Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

HakanLarsson Link Blog

ManHåkan Larsson, 45År

TriathlonLarssons blogg

- Vi tar det som det kommer...

Long time...

AddthisDel   FeedRSS feed  

Det tog väl 10 min innan jag hittade blogg-funktionen. Men hej hej, kul att se endel gamla ansikten. Dottern har nu vuxit upp och börjat träna osv. så jag tänke att man kanske skulle börja skriva några rader om det. Kanske. Själv kör jag inte så mycket. Har anmält mig till en Aquathon tävling denna sommar, 2km simning följt av 21km löpning. Det är väl uuuuungefär vad ett gammalt triathonhjärta orkar... ;)


 


NÅ, som sagt. Kul att titta förbi !!

 
Written 340 weeks ago
6061 339 weeks ago

HakanLarsson

Haha, roxen, nu blev det ju galet - håller med !! :) Men jag ska nog köra en annan tävling oxå , nämligen http://www.amfibiemannen.se/om-tavlingen/. Där tror jag det är typ 5km simning.
6061 339 weeks ago

HakanLarsson

Roxen, läste lite om Stockholm Swimrun, verkar ju vara roligare än det jag anmält mig till. Jag gillar det där man ska upp och ur vattnet om och om igen. Det jag kör, simmar man först, och kutar sen. Nå, allt är ju bättre än inget. Blir ju fösta tävlingen jag kör på väldigt väldigt länge.
24659 339 weeks ago

Roxen

Det är upp och ner som är charmen med swimrun-tävlingar! :)
Vi skulle köra amfibiemannen först men bytte till Stockholm swimrun när den dök upp, känner skaparen av tävlingen men även för att jag får en kortare simsträcka :D
Måste köra Ö till Ö någon gång, men man får nog inte vänta för många år för då lär det bli svårt i stil med Ironman Hawaii att komma med då det växer extremt och skapas olika kvaltävlingar redan. De kan ju inte utöka antalet till mer än 120lag