Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

HakanLarsson Link Blog

ManHåkan Larsson, 45År

TriathlonLarssons blogg

- Vi tar det som det kommer...

Ännu ett magiskt marklyftpass

AddthisDel   FeedRSS feed  

Vilket underbart pass. Det är aldrig man känner ett sådant välbefinnande, som under ett maxlyft i marklyft. När man fattar stången. Koncentrerar sig. Sedan går man ner djupt. Rätar på ryggen. Upp med blicken. Man trycker maximalt med benen. Först händer inget. Stången ligger pall. Vägrar röra på sig. Sedan lättar stången sakta från marken. Varje muskel i hela kroppen anstränger sig maximalt. Varenda liten fiber arbetar. Sakta sakta lättar stången. Det börjar kännas lättare. Man börjar räta på ryggen. Och tillsut står man där. Med stången uppe. Det slår allt.


Idag körde jag 8:or på 130 kg och 4:or på 140kg. Nästa gång ska jag testa ett maxlyft. Siktar på 160kg. Är övertygad att det kommer gå bra. Då ligger jag bara 10kg under vad jag tagit som mest.


Kör hårt där ute !!

 
Written 493 weeks ago
42728 493 weeks ago

aCookie

Håller med:-) Körde båda trad marklyft och raka marklyft igår. Härligt! Mina ben kommer påminna mig om det både idag och imorgon tror jag;-)
40681 493 weeks ago

infrva

Låter toppen, jag kommer ihåg när jag träffade min sambo(för många år sedan) körde han knäböj 185,åtta tio gånger och marklyft på 180 ett antal reps men det är som sagt läänge sen...nu får han inte ens köra det pga stroken han fick tidigare. Du verkar köra mest styrke nu, kör du inga skidor när vi har så fantastiskt före den här vintern?!
6061 493 weeks ago

HakanLarsson

Jasså, han var så stark!! Ja, det lär nog dröja innan jag reppar på 180kg. Men det är bara att jobba på!! Det blir inte så mycket skidor, men det är lugnt. Har väldigt skoj nu. Underbart att pumpa skrot! Och snart har vägen tinat upp, och då börjar jag cykla till jobbet igen. Blir riktigt najs !!