Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

HakanLarsson Link Blog

ManHåkan Larsson, 45År

TriathlonLarssons blogg

- Vi tar det som det kommer...

660kcal och 60g protein har sitt pris.

AddthisDel   FeedRSS feed  

Ännu ett brutalt pass. Idag var det rygg och lats. Avslutade passet med "latsdrag med raka armar á la stakning". Körde dropset och sänkte successivt vikten. Körde absolut vad jag kunde. Mot slutet kände jag inte armarna. Musklerna skrek. Då tänkte jag att jag var på upploppet i en skidtävling, och vid sidan om mig stakade min gamle rival Tommy Lundemo. Plötsligt orkade jag ytterligare 30 sek. Sen ville jag bara spy.


Underbart.


Men att äta 660 kcal per dag och blott 60g protein har sitt pris. Träningsvärken sitter i och vill lixom inte ge med sig. Har därför ökat på med två ägg efter varje pass. Tror det kommer göra susen. Och nog märks det att jag ligger på minus, för efter varje pass vill jag bara sova. Somnar framför TV:n vid åttatiden varje kväll, som vore jag en gammal gubbe. Fast jag är ju en gammal gubbe, så det är kanske inte så konstigt.


Under helgen åt jag dock normalt. Tänkte återhämta lite. Vägde mig i morse och såg att jag trots det inte gått upp något i vikt. Skönt. Så nu kör jag även denna vecka med tajt diet och hoppas på att tappa ytterligare något kilo. Ligger nu på 88kg och har alltså 3kg kvar till mål. Går hur bra som helst.


Underbart x 2.


 


 


 


 

 
Written 497 weeks ago
28461 497 weeks ago

waagaard

Vad är det du käkar ? Annika nallar av mitt 100% proteinpulver (typ bulk) som jag tar på morgonen istället för frulle.. Nu har hon läst i din blogg och blivit avundsjuk på dina resultat,
6061 497 weeks ago

HakanLarsson

Hehe... 1 skopa proteinpulver på morgnen. 4 allevo under dagen (en före träning). 1 skopa proteinpulver efter träning.

Och så kör jag kopiöst hård styrketräning. Helt klart hårdare än jag någonsin kört. Kör varje dag, men rullar runt på olika muskelgrupper, så att dom ändå är utvilade när jag tränar.

Dag 1 bröst/mage
Dag 2 rygg/lats/biceps
Dag 3 ben/vader
Dag 4 bröst/mage
osv osv osv.

Och så späker jag muskeln, tills den är TOTALT utmattad. Kan knappt ta på mig kläderna efter ett pass. Börjar varje pass tungt, men avslutar med dropset tills jag inte orkar lyfta armarna längre. Ens utan vikter.