Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

HakanLarsson Link Blog

ManHåkan Larsson, 45År

TriathlonLarssons blogg

- Vi tar det som det kommer...

5:a på 100

AddthisDel   FeedRSS feed  

Jajamänsan! Idag blev det en femma på 100kg i bänkpress. Det går frammåt!! Igår körde jag marklyft. För en vecka sedan kändes 130kg bizarrt tungt! Nu känns det ... tja ... lite lagom så där.


Det är otrolgit vad man kan göra med lite jävlaranamma!


Kör hårt där ute och trefvlig helg !!


 

 
Written 495 weeks ago
6061 495 weeks ago

HakanLarsson

Kanske. På både morfars och farfars sida har jag skogshuggare som - enl. de historier jag blivit itutad från barnsben - högg långt mer timmer än alla andra. Satsade kanske på fel sport när jag var ung... :-) Fast jag vete inte. Tycker att många går runt år efter år på gym och lixom inte tar i. Själv laddar jag mentalt en hel dag för varje träningspass. Och mellan varje lyft peppar jag ett par minuter. Sen kör jag som en tok. Och är jag inte helt knäckt efter ett pass, är jag missnöjd. Tror nog att dom flesta kan bli stora, bara man stålsätter sig.

Sen har vi ju dom som ser ut som räkor, och efter några månader lyfter långt mer än en själv... somliga har VÄLDIGT goda gener... :-)
35388 495 weeks ago

Marcus74

Just bänkpress har jag alltid varit kass på. Har iofs för ca 10 år sedan tränat upp mig till att lyfta 95 kg en gång så ligger mkt i det du sa att den psykologiska förberedelsen är viktig.

Mina favoritövningar var marklyft och dips med vikter hängande i midjan.
6061 495 weeks ago

HakanLarsson

Marklyft och dips är väldigt bra övningar !! Så manliga att till och med Wagge skulle få hår på bröstet !!!