Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

HakanLarsson Link Blog

ManHåkan Larsson, 45År

TriathlonLarssons blogg

- Vi tar det som det kommer...

3-1-3

AddthisDel   FeedRSS feed  

Ytterligare ett härligt pass.


Kör som sagt väldigt tajt diet. 650 kcal per dag (6 påsar Allévo per dag), spetsat med kreatin. Sen rullar jag runt på följande styrketräningsprogram:


Dag1


Bröst
3x8 Bänkpress
3x8 Lutande hantelpress
3x12Flyes


mage
Rak magmaskin 3x12
Sned magmaskin 2x3x12


Dag 2


Rygg
3x8 Marklyft
3x12 Latsdrag
3x10 Sittande rodd
3x8 Latsdrag á la stakåkning m. raka armar


Ben
Bespark 3x12
Bencurl 3x12


Dag 3


Axlar
3x8 Axelpress med hantlar
3x8 Frivändning med militärpress m. stång
3x10 Hantellyft utåt


mage
Rak magmaskin 3x12
Sned magmaskin 2x3x12


Dag 4


Vila


 


Sen rullar jag på dag 1 igen osv osv. Jag kör alltid så pass tungt att jag får assistans dom två sista repsen. Känns riktigt bra. Passen blir inte så långa, men det räcker för mig tills vidare. Jag har som sagt 3,8 kg kvar tills jag når min målvikt på 85kg. Då är jag varken fet eller smal. Men ska man bygga muskler, är det en fördel att inte vara allt för deffad. Tänkte ligga på 85kg ett tag, och sedan krypa ner till kanske 82kg, när löpsäsongen drar igång.


Det är lustigt. Jag följer samma mönster som jag alltid gör. Jag har mycket lättare att gå ner i vikt med tajt diet och tung styrketräning, än när jag bara löptränar. Undrar varför. Kan ju bero på att man inte behöver vara lika noga med kosten när man styrketränar. Att springa med blott 650 kcal i kroppen gör den bäste rätt matt.


Nå... det var allt denna ggn!


Kör hårt där ute!!

 
Written 499 weeks ago
29449 498 weeks ago

ugly39

Har också lågt blodtryck och har fått tipset att bli större. Helst då genom musklier iofs. =) Men det finns mediciner också, men det ges bara i absoluta nödfall, har jag fattat det som. Mest ska man vara nöjd med sitt låga blodtryck för det lär bli högre ju äldre man blir och ju börjar man lågt blir det ju mindre risk att det blir för högt. Me ndet är inte alltid helt lätt att vara nöjd med att gå runt och yra =)
42728 498 weeks ago

aCookie

Vad gäller lågt blodtryck, så stämmer det att man bör träna mer styrketräning. Musklerna kommer att öka trycket så att blodet trycks upp lättare.
6061 498 weeks ago

HakanLarsson

petersand: kul att du också testat Allevo!! Tycker det fungerar väldigt bra. Ser att du ligger på ungefär samma vikt som jag. Jag har aldrig testat LCHF, men det är nog inte så dumt för oss som tenderar att äta pasta som vore det sista måltiden.