Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

HakanLarsson Link Blog

ManHåkan Larsson, 45År

TriathlonLarssons blogg

- Vi tar det som det kommer...

22% fett - det tar sig !!

AddthisDel   FeedRSS feed  

Invägning i morse. Har inte gått ned något, ligger ännu på 88kg, däremot har jag gått ner 3% i fett. Så träningen funkar! Ligger nu på 22% fett, vilket ännu är för mycket, men det går stadigt åt rätt håll. Igår var det rygg som gällde, idag ska vi å köra ben. Och på måndag börjar jag cykelpendla igen. Härligt härligt härligt.


Idag drar jag för övrigt och köper disc-hjul av Wagge. Det, tillsammans med tempohjälm, kommer nog kapa några sekunder när tempo-cykel-säsongen drar igång. Tänkte köra SMACK-serien i år.


Kör hårt där ute !!


 

 
Written 496 weeks ago
35388 496 weeks ago

Marcus74

grymt bra fettprocent! skönt att höra att du tänker återuppta cyklingen igen.

Idag träffade jag en kompis som berättade att han hade fått sämre blodfetter och att företagsläkaren hade varnat honom om att statistiken talar emot honom i fall han inte ändrar sina vanor. Jag har tidigare reagerat på att han har släppt träningen, kosthållningen och lever stressigt. Detta är ohållbart i längden. Han fick sig en tankeställar.e
6061 496 weeks ago

HakanLarsson

Yepp, och i min släkt dör man tidigt i hjärtinfarkt, så det är bara att skärpa sig. Måttligt med alkohol, måttligt med mat och så träning. Ett enkelt recept om man vill leva några år extra. Trist att bita i gräset innan man är 40.
35388 496 weeks ago

Marcus74

Så är det i min släkt med. Jag tänkte utgöra undantaget