Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

HakanLarsson Link Blog

ManHåkan Larsson, 45År

TriathlonLarssons blogg

- Vi tar det som det kommer...

120kg i bänkpress

AddthisDel   FeedRSS feed  

Sådär. Nu lyckades jag äntligen få upp 120kg i bänkpress. Försökte sedan på 122,5. Var på vippen att få upp det, men det gick inte. Men vi har en rätt tung träningsperiod, så man är inte så pigg i musklerna. Är ändå nöjd. Detta går ju som på räls!


Körde sedan armar tills jag höll på att kräkas. Bokstavligen alltså. Hur roligt som helst. Armar är ju annars rätt trist att köra, men denna gång var det faktiskt rätt roligt. Och att få rejäl pump är ju faktiskt rätts skönt.


Jag hoppas att alla nu sålt av sina aktier och fonder. För vänta inte. Om det är något läge man ska sälja, så är det när kärnkraftverk står i lågor 20 mil från Tokyo. Japan är världens tredje största ekonomi. Näst största långivaren till USA. Produktion utslagen. Statsskuld på 200%. Detta kommer att få spridningseffekter, som när en flaxande fjäril i Brasilien orsakar en orkan över Taiwan. I detta läge är det bättre att ta en liten förlust, än en stor. Man kan alltid köpa tillbaka senare.


För nu är Cash King. Därför kommer vi se fortsatta fall inte bara på världens börser, utan även på råvarusidan. Så gå för guds skull inte in och köp guld och annat. Nu måste man vänta tills bottenpluggen satts i. Vi kan få vissa dagars uppgång, men vi har inte sett dom reala effekterna ännu. Men dom kommer.


Och lyssna nu inte på bankfolk som säger att man ska ha "is i magen". Det säger dom bara för att deras storkunder ska hinna sälja, innan ni småsparare gör det. Småspararen mjölkas alltid. Och tänk inte heller på att köpa något nu, dvs. göra klipp. Man ska inte fånga en kniv som faller. Det gör ont. Ska man köpa något, så är det bear certifikat, dvs. spekulera i nedgångar. Det är fö. lika enkelt att handla certifikat, som att handla med aktier, på ex. Avanza. Men klokast gör man att bara ligga i kontanter på ett sparkonto. Man kan ju också sälja, och plöja in pengarna i bolånet. Det är den tryggaste sparformen man kan tänka sig.


Kör försiktigt där ute. På ekonomifronten alltså.


I övrigt ska ni köra hårt som tusan !!!

 
Written 491 weeks ago
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 491 weeks ago

Linda Granath

Det går framåt med styrketräningen ser jag :-)

På den ekonomiska fronten tänker jag nog lite som du. Jag har sålt 85% av våra fonder och satt in pengarna på ett sparkonto i väntan på att se vad som händer med världsekonomin. Så länge forstätter vi att månadsspara i fonderna så att vi ändå på sikt kan dra nytta av nedgången.
35388 491 weeks ago

Marcus74

oj jises, 120 kg är ju aptungt. Stark som en Björn är du.