Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
125006
  • Sider

  • No pages

TonyHatefnejad Link Blog

ManTony Hatefnejad, 35År, Skövde, Sverige

Tony springer: mot bättre tider...

Om min träning och lite till..

Tog mig igenom loppet! Ladda för morgondagen.

AddthisDel   FeedRSS feed  

Morgonen började med en tågfärd till Stockholm och Halvmaran som jag längtat efter under en längre tid. Men dock ej de sista veckorna med anledning till min vad skada. Mina nära vet att jag inte har något lokalsinne att skryta med.


Att ta mig till kungsträdgården var därav betydligt svårare för mig än för de flesta. Märkligt nog så lyckades jag bara komma i kontakt med "turister" då ingen visste vägen (eller inte orkade). Lyckligtvis så var det några tjejer som tyckte jag såg vilse ut och följde mig dit :). Tack!!


Efter lite lunch, shopping och mycket bra massage, för mina vader så (upptäcktes även en relativt stor muskelknut som jag kännt av i den andra vaden) var det bara att börja värma upp, efter ett avslappnande mobilspelande med en kär vän. Fick lite roliga blickar av många löpare då jag glömde ta av mig mina GRÖNA solglasögon som inte alls passar löpar utstyrseln :). Lite får man bjuda på i ett SM.


Planeneringen som jag gjort var att ta mig runt loppet. Har inte konditionstränat på 3 månader. Sist jag sprang "hårt" så fick jag bryta p.g.a. en smärta som var oerhörd.


Försökte därför hitta en rygg som jag kunde hålla under loppet. Märkligt nog blev det en välkänd person som visade sig vara en mycket trevlig person samt duktig löpare (visste jag redan om) med initialerna Y.T.


Befann mig länge i en klunga med Hässelby löpare samt lite tyskar, Fransmän etc. Efter ca 11 km kände jag av att vaderna började ta slut. Framförallt min vänstra vad som höll på att krampa. Mina steg var oerhört tunga och jag kände att jag inte var långt ifrån att bryta. Tills publiken började skrika på mig, då de såg att jag började se väldigt sliten ut. Peppropen löd alltifrån "Kom igen nu SKÖVDE, Håll i nu. X km kvar, du löper riktigt bra etc". Detta hörde jag ända tills 18km.


Tack till er som läser detta (vilket jag fick indikationer på av vissa som kände igen mig:))


Kunde tyvärr inte slå Y.T samt många andra. Tiden på min arm slutade på 1:18. Men officiell tid 1:19.


Är helt nöjd med det då jag dagar innan bestämde mig för att inte avanmäla mig och den nuvarande fysiska formen.


Positiva med detta resultat är att lärdom angående möjligheterna till betydligt bättre tider är stora. Nästa halvmaraton som är bokat, är även det SM, Göteborgsvarvet nästa år och tiden som skall strävas efter är under 1:14. Vilket inte alls är omöjligt.


 


Nu är det bara att ladda om inför morgondagens tennis- semifinal i dubbel med min kära vän!:)
"Om du inte testar dina gränser på riktigt, får du aldrig reda på vem du är!"

 


 

 

Attached images

09330f625cc7a5ae0aadbcdc8e9b26dc
 
Written 593 weeks ago