Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
125006
  • Sider

  • No pages

TonyHatefnejad Link Blog

ManTony Hatefnejad, 36År, Skövde, Sverige

Tony springer: mot bättre tider...

Om min träning och lite till..

Gör mig fet. Låt vägen till botten synas..Utmattning, inget att bevisa

AddthisDel   FeedRSS feed  

Fått  en hel del frågor om varför jag inte skrivit på ett tag. Största anledningen är att ingen gläds av att läsa om skador och rehab.


Vad har hänt? Tränar jag?


Svaret är att jag är utmatta både fysiskt och mentalt. Jag brukar i vanliga fall kolla på min pulsklocka och njuta av att sträckan ökar. Idag kollar jag på varje meter och försöker stå ut. Efteråt är jag helt slut mentalt och känner mig plågad och tankar går varför jag utsätter mig själv för detta.


Oavsett hur många mil jag sprungit under en dag så blev jag sugen att träna igen då jag såg en löpare. Idag vill jag inte ens ta på mig träningskläderna.


Varför?   Fick beskedet flera gånger av läkaren att jag inte kan och får springa. Att jag inte kommer att kunna prestera eller genomföra några lopp. Jag gjorde allt för att motbevisa det. Jag vann!


Hoppar in utan att värma upp (av olika anledningar) på göteborgsvarvet och presterar med tiden 1.18. Kommer på tredje plats på ett terränglopp där några riktigt duktiga athleter är med. Bl.a. elit skidåkare.


Jag bevisade att jag känner min kropp väl och kan prestera fastän jag haft allt emot mig.


Gav allt och lite till. Men nu är jag slut och helt utmattad. Blir anfådd och mentalt trött efter några få armhävningar eller minsta lilla fysiska ansträngning.


Önskar jag kunde få tillbaka det som får mig att vara den jag är och må bra. Vad krävs? Ska jag behöva se synliga brister på mig själv? Har funkat tidigare.


Jag lägger därav undan alla mål som är uppsatta för i år och satsar på att komma tillbaka och finna glädjen samt komma ur tunneln som jag bara ser slutet av när jag tränar. Det är en vägg som jag inte hittar vägen ut ifrån.


Jag lyfts och drivs samt utvecklas av motgångar. Helt övertygad av att detta är bra för mig och min satstningmot bättre tider.


Men just nu så orkar jag inte. Träningskläderna är med varje gång, vaknar samma tid som jag brukade varje dag, för att träna. Därav ingen träning alls för mig på obestämd tid på den nivån.


Men jag sover inte! Allt det dåliga har sitt slut och snart så kommer jag att skriva  om nästa person bästa som uppnåtts, hoppas jag..


Längtar efter slutet.. och foten samt huvudet på startlinjen och inte stillastående vid väggen.

 

Attached images

3f600f2d468416ac1a766dcf71703b02
 
Written 598 weeks ago