Ladda ner våra appar!

App_store_129

Android_app_on_play_logo_small

Vidstige Link Blogg

Kvinna

Annas blogg

Jag har aldrig varit så vältränad som nu.

Bara en kvart

Upplägget "15 med Paolo" menar att alla kan klämma in 15 minuters träning varje dag. Det låter ju bra men är det verkligen bara 15 minuter? Passen är effektiva med styrka och pulshöjare. De är upplagda som cirkelpass där man ska pressa sig för att hinna så många varv som möjligt. Inget större fel med upplägget och övningarna är varierande.


Det är jobbigt och svettigt vilket innebär att jag vill byta om till träningskläder (+5 minuter) samt duscha efteråt (+ 10 minuter). För att inte skada mig behöver jag (med ålderns rätt) värma upp (+ 5 minuter). Så det är dryga halvtimmen jag minst måste avsätta. Därtill kommer restid om jag väljer att köra passet på gymmet istället för hemma.


Och så är det ju med all träning! En timmes thaiboxning tar minst två timmar av mitt liv. Ett yogapass, som i sig tar 90 minuter, blir även det närmare två timmar.


Jag har absolut inget emot att träna, jag gillar verkligen att få ta ut mig, bli starkare, vigare, spänstigare, mm. Men ibland blir jag otroligt less på all tid jag tillbringar i omklädnadsrum, på resande fot och med att packa i och ur träningsväskan.


Tänk så mycket mer fritid jag skulle ha om jag fick traska runt svettig i träningskläder.   ;p

 

Bilder

722b34941ff3bd5901761a4a13e63a9b311ae2a0177ca52a76923a679f11ced0
 
Skrivet för 84 veckor sedan
10 84 veckor sedan

backtome

Haha, håller med!