Logo

Logg inn

Logg meg på automatisk ved neste besøk

eller

Glemt passord?  ·  Opprett konto

BacklinkGo back to search results

User2Utfordre deg selv

Göteborgsvarvet SUB 1.30h

Goal_accomplishment

Varför?: Ett roligt och motiverande mål för sin löpträning att sträva mot nästa sommar. Roligare att träna med ett långsiktigt mål som man kan förankra varje pass till på lång sikt. Löpträningen skapar även ett bra välmående för mig både mentalt och fysiskt.

Hur?: Försöka genomföra distans, tröskel och intervall varje vecka med merparten av träningen på lugn distansfart ca 80-85%, resten 15-20% över tävlingsfart och intervaller. Inte heller öka träningsbelastningen för fort varje vecka utan lyssna på kroppen hur den känns efter dagsform, möjligtvis stå över pass om man känner sig sliten. Istället återhämta sig mentalt med tex promenad, meditation, vila och bra kost som stärker och återhämtar det mentala mellan passen. Startar just nu på en veckovolym på ca 5.7-6 mil och ökar inte mer än 10% per vecka.

Var är jag nu ?: Sprang milen igår med intervaller runt Strandnorum och Kullens på ca 44min med 1min joggvila i mellan. Formen är helt okej med en morgonvikt på runt 86kg i skrivande stund.

Rules

Challenge yourself

Du oppdaterer denne utfordringen manuellt her.

Challenge is between 2021-10-06 og 2022-05-21.

Created by greven19
1
Participants
0
Successful participants

Deltagere

Posisjon   Navn Fullført
1 Pict greven19
Björn Magnusson
Not acheived

Kommentarer