Logo

Logg inn

Logg meg på automatisk ved neste besøk

eller

Glemt passord?  ·  Opprett konto
7073
  • Sider

  • Ingen sider

kattiws Link Blogg

Kvinna55år, Täby, Sverige

kattiws's Blogg

Förebilder och inspirationskällor

AddthisDel   FeedRSS-strøm  

Mina negativa "det går aldrig"-tankar ska BORT.  För mig handlar träning faktiskt inte så mycket om att prestera inför andra utan om välbefinnande och personlig utveckling.  Om jag nu lyckas ta mig runt 10 km utan att kräkas är det en stor personlig framgång eftersom jag i maj 2007 aldrig hade sprungit en meter.  Så det så.

Igår fick min son startbekräftelsen från Lilla Midnattsloppet (2,2 km).  Han är superglad och peppad inför att springa, och tycker att det är ganska coolt att hans mamma ska springa "stora" loppet också.  Jag hade funderat en hel del under gårdagen över det där med vilken inställning man har till träning och tävling, och att det är så inspirerande med bra förebilder.  När vi satt och pratade om loppet så slog det mig att jag hade en riktigt bra förebild sittande rakt framför mig vid köksbordet!

Min son tränar inte i någon klubb, men tycker om att springa ibland för att det är roligt.  Han har varit med mig på både yoga och gympa för att det är kul.  Han har precis börjat spela golf, inte för att bli proffs, utan för att han gillar det.  Förra året sprang han Lilla Midnattsloppet.  Han kom i mål på över 12 minuter, genomsvettig och med det största leendet jag har sett.  "Det var jättekul att springa!  Det stod folk längs hela vägen och ropade och hejade på!"  Jag vet fortfarande inte om han har reflekterat över att tiden inte var särskilt lysande jämfört med andra födda -97, det spelade liksom ingen roll.  Han hade haft en riktigt rolig upplevelse, och var jättenöjd.  Där har jag lite att lära mig!

Andra att inspireras av:  Carolina Kluft (tränings- och tävlingsglädje), Pauline Nordin (no pain no gain) och vår Shapelink-hjälte Håkan (hela tiden mot nya, djärva mål), m.fl m.fl

 

 
Skrevet 825 uker siden
6061 825 uker siden

HakanLarsson

Fantastiskt story! Det är ju just detta som är idrott. Att glädjas av att få röra på sig - inte glädjas eller nedstämmas av pleceringar! Jag hoppas att Isola också kommer att kunna glädjas på samma sätt. Vem bryr sig om resultat? Det är ju glädjen över att få springa som är det centrala!!
28036 825 uker siden

a.a.

Guldstjärna till din son!
7073 825 uker siden

kattiws

Visst är det bra? Tänk att en 11-åring kan vara så klok :-)