Logo

Conectado

Conectarse automaticamente la proxima vez

or

Forgotten the password?  ·  Create account
2e967c13af0b02df76d263a81acde0ec7b9af3a17da4ff13d5adb6a9d560f1fe
  • Paginas

  • No hay páginas

viiva Link Blog

KvinnaViktoria Ivarsson, 48Años

viiva's Blog

Längtar ut i skogen nu!

Första inlägget efter en lång paus från mitt guldmedlemskap i Runners World. 


Däremot har jag definitivt inte tagit paus från träningen. Jag tog ett beslut för ganska precis ett år sedan att jag seriöst var tvungen att göra något åt min onda rygg och det vis den stoppade min löpning på. Jag kontaktade en massör och personlig tränare som knådade, förbjöd mig att springa samt satte upp ett enkelt styrketräningsschema som jag kunde sköta hemma. Stor frustration följde de närmaste månaderna när jag bara gick promenader och skötte min styrketräning. Min sambo fick hota med diverse följder ibland när han märkte att jag faktiskt ville fuska lite och springa i alla fall.


Räddningen var nog de långa vandringar han och jag företog oss. Dalaskogarna är en dröm att vandra i och det blev många dagar och nätter av obeskrivligt lugn och lycka.


Nu närmar sig våren. Jag springer ca 15 km i veckan, styrketränar och yogar. Får en obestämbar smärta i mest hela kroppen vissa dagar, jag vet inte var den kommer ifrån eller vad jag ska göra åt den men min rygg klarar löpning! Nu längtar jag bara till att snön smälter bort i skogen så att jag kan tassa runt på skogsstigar och elljusspår igen.


Mitt första mål för våren är Springcross den 18 April. Jag är inte så mycket för lopp men de är bra draghjälp när det gäller att planera sin träning.


Träningen i dagsläget sker på gym, vilket knappt hänt förut eftersom det känns som jag ska kvävas i inomhusluften och bland så många främmande människor. Dock ger det resultat. Känner mig stark!

 
Written 478 weeks ago