Logo

Conectado

Conectarse automaticamente la proxima vez

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Challe51 Link Blog

Challe51's Blog

AddthisCompartir   FeedRSS feed

Ingen skidåkning i år...??

2015-03-01 19:33   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 2 comentarios   Images 0 Images Small_addthisCompartir

Nå, nu är snön borta igen och kanske för gott i vinter..? Jag skulle ha åkt innan den försvann, men sen fick jag dödsbud den 10 febr - min son hade dött hastigt och jag hamnade i djup sorg. På det fick jag en rejäl förkylning...kanske inte så konstigt när tårar och näsa rinner för fullt innan. Ska på både min sons och min svärmors begravning om någon vecka och det känns sannerligen inte roligt :(


Min flykt är till Herren och naturen. Jag älskar att vara ute och röra på mig och det ska bli skönt när det blir vår och man kan ta en joggingtur.


Kram och pepp på er alla!

 

Vad gör man när ryggen värker???

2015-02-01 22:05   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 3 comentarios   Images 0 Images Small_addthisCompartir

Är det nån som vet hur man stärker ryggen? Funderar på att börja på gym och då är det ju viktigt att få rätt träning för ryggslutet. Har röntgat o fått besked att jag har lätta till måttliga sänkta diskhöjder samt måttlig till uttalad artros, dvs förslitningsskada på vänster sida i ländryggen. 


Tacksam för tips! :)

 

Vinter eller vadå?

2015-01-26 21:40   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 1 comentario   Images 0 Images Small_addthisCompartir

Hoppsan! Där försvann snön igen! Sen barmark - då kanske man kan ge sig ut å jogga på vägen, eller? Men jag hinner bara tänka tanken, så kommer det mer snö och det blir för halt för mina joggis....Vill inte ha mer vinterskador för jag kommer ihåg hur jag slant för två år sen och fick en sträckning i höften som inte gick över på 1 år. Nej, tack! Fick ju ett par nya längdskidor av maken plus ett par snygga skidskor, men allt jag åkt är en provtur på gräsmattan hemma, haha. Det var då för litet snö för att åka på uppfarten. 


Men jag längtar verkligen efter att ge mig UT i naturen! Litet trist att svettas på crosstrainern på kvällarna, även om det är behagligt väder inomhus...Gud, ge oss snö som ligger kvar och en sådär 5 minusgrader. Då skulle jag verkligen inte tveka att ge mig ut o motionera...eller kanske jag lovat för mycket nu? 


Nu ska jag ta mig en dusch iaf.


Tack, Herre, för den här dagen! Du gör mig så glad, även när det regnar :)