Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
10468
  • Pages

  • No pages

puppe Link Blog

Kvinna48year , Malmö, Sweden

Röda tights

en friskisledares bekännelser

Variation någon?

AddthisShare   FeedRSS feed  

Det var inte direkt något skolexempel på en bra och varierad träningsvecka.


Det började bra i måndags, vila eller Indoor Walking hade jag tänkt mig. Fram mot eftermiddagen ringer en ledarkollega som blivit magsjuk och behöver hjälp med sitt skivstångspass på kvällen. Självklart hoppar jag in. Tisdag=eget skivstångspass. Onsdag vilade jag trots att jag var träningssugen som bara den och det var väl tur för sedan på torsdagen hörde en annan ledarkollega av sig och behöver hjälp med vårt delade skivstång/konitionspass.


På kvällen sitter jag i soffan och har en sån där olustig känsla av att jag har missat något. Letar runt i kalendern och mailen, men hittar inget. Går till slut in på vårt forum och ser att jag tagit på mig att ta ett morgonpass på fredagen. :O 07:00! Vem f**n tränar då? Messar en annan ledarkollega med flexibla arbetstider och hör om hon kan tänka sig att ta det, men hon kunde inte. Genomför passet och det kom hela 17 pers, så det var ju inte helt bortkastat. Det blev däremot resten av dagen då jag var så trött att jag såg i kors och somnade på eftermiddagen i soffan. Ibland är det tur att man inte har ett jobb. ; )


Idag stod utbildning på schemat och jag hade dessutom eget skivstång/konditionspass mitt i. Nu är jag helt slut. Blir vila eller yoga fram till tisdag då jag har pass igen. Nu blir det soffan resten av dagen/kvällen. Eventuellt orkar jag släpa mig ut och köpa lite godis, men det brukar jag aldrig orka lat som jag är. : )


Nästa vecka blir lugn och fin förutom mina egna pass. Nu ska jag duscha och smörja min onda axel med tigerbalsam.

 
Written 743 weeks ago