Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
10468
  • Pages

  • No pages

puppe Link Blog

Kvinna48year , Malmö, Sweden

Röda tights

en friskisledares bekännelser

Ursäker...

AddthisShare   FeedRSS feed  

Ja, vad ska man säga... Det började ju så bra och sedan drog jag på mig en seeeg förkylning. Sedan är det idel ursäkter. Jag som ledare på F&S borde kunna träna när som och var som, men verkligheten är en annan. Är det inte bud som man måste vänta på hela dagarna, så är det hantverkare hemma. Tänk att det är så lätt när man är igång med rutinen och så svårt när man inte är det.


Om tre veckor börjar jag sommarjobba. 10 veckors pendlande kommer naturligtvis inte göra saken lättare. Det finns ju ett gym i källaren på jobbet, men om jag känner mig själv rätt kommer jag inte att gå dit. Nä, får se till och maxa träningen de här veckorna som är kvar hemma och sedan får det blir helgträning. Är gryymt sugen på att leda igen, så jag kan nog ta ett och annat pass också.


Fast det börjar ju inte direkt bra eftersom jag väntar på bud idag, har hantverkare hemma imorgon och åker till sthlm i slutet av veckan... Får nog dra dit och köra mitt gamla skivstångspass med mig själv för att repetera och få lite träning i alla fall.

 
Written 678 weeks ago
31850 678 weeks ago

proppan2

Har latmasken väl fått tag i en är det svårt att bli av med den. Jag har själv haft samma komma-igång-problem under våren, men nu börjar det likna nåt. Jag tror på dig! Lycka till!
10468 678 weeks ago

puppe

Tack! Ja lösningen är väl att börja leda. Nästa vecka ska det inte finnas några ursäkter!