Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
10468
  • Pages

  • No pages

puppe Link Blog

Kvinna48year , Malmö, Sweden

Röda tights

en friskisledares bekännelser

Upploppet

AddthisShare   FeedRSS feed  

Jaha, så sitter man här dan före dan. Jag misstänker att lilla fröken inte alls kommer att titta ut imorgon som det är sagt, men det gör ingenting alls faktiskt. Mycket har fallit på plats senaste dagarna och nu kan jag äntligen slappna av (vilket iofs förmodligen gör att hon kommer). Natten till igår sov jag 12h och vaknade bara två ggr. Jag har haft svårt med sömnen ett antal veckor nu vilket jag tror är en kombination av graviditet, allmän stress över allt som ska fixas och att jag inte tränar som jag brukar.


Vi har skrivit överlåtelsekontrakt på gamla lägenheten och fick riktigt bra betalt. Fattas bara när den ju var helt nyrenoverad, men det är stökigt på marknaden och det kommer nya hot om räntor och avdrag varje dag så det är inte konstigt om folk blir lite mer eftertänksamma. I nya lägenheten börjar köket ta form och nästa vecka börjar de riva badrummet. Ytskikten i övrigt är så gott som klara.


Igår var jag på ett Indoor Walking-pass och det var verkligen skönt att få svettas. Toppenpass att köra som gravid eftersom man själv kan anpassa efter dagsformen. Sen sov jag gott och var bara uppe en gång i natt. Annars störs jag en hel del av karpaltunnelsyndrom sedan två veckor tillbaka och kan vakna på natten av att det gör direkt ont i händerna särskilt höger. Problemen har kommit smygandes med mest problem nattetid, men idag är det nog värst hittills. Har svårt att greppa saker och tvåfingerscrolla på datorn är supersvårt. Hoppas bara att det ger med sig efter graviditetens slut.


Så, frågan är om det var sista träningspasset före förlossningen. Vi får väl se... Känner i alla fall mig lugn, stark och förberedd för det ultimata maratonpasset. 

 
Written 694 weeks ago
24608 694 weeks ago

bejjan

spännande! lycka till :-)
31850 694 weeks ago

proppan2

Lycka till när det är dags! :-) Och du, jag tror att carpaltunnersyndromet försvinner ganska fort efter förlossningen, det brukar det göra. Kram!
10468 694 weeks ago

puppe

Tack! :)