Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
10468
  • Pages

  • No pages

puppe Link Blog

Kvinna48year , Malmö, Sweden

Röda tights

en friskisledares bekännelser

Smygpremiär

AddthisShare   FeedRSS feed  

Idag var det till slut dags för smygpremiären på vårens jympapass. Eller snarare plötsligt. Jag tycker att jag har scannat musik hela hösten, men det går ändå inte att gardera sig från sista-minuten-ändringarna. Min infann sig igår kväll kl 23, då jag insåg att jag var tvungen att byta ut en låt i sista konditionsblocket. Sagt och gjort, jag bytte låten och funderade på nya rörelser samt resten av passet, innan jag till slut kom ner i varv och somnade vid tvåtiden.


Upp klockan åtta, jag vill inte säga att jag studsade direkt, men jag var ju lite ivrig att testa det nya upplägget. Åkte ut till vår anläggning på Ön där jag inte är så ofta eftersom det ligger lite off om man bor i stan. Väl där får jag inte musiken att funka, därefter får jag inte headsetet att funka. Gaaah! Får hjälp och allt löser sig. Repar nya låten samt de andra konditionslåtarna och det verkar som att det sitter.


Eftersom det här var det enda jympapasset på den anläggningen idag var det fullt. Och ca 20 pers till eftersom vi gav efter för grupptrycket när det kom så mycket folk som ville vara med. Där står jag mitt i med ca 130-140 pers som bara tittar på mig. På mina ordinarie pass är jag van vid 20-30 motionärer, så det här var en smärre chock.


Allt går vägen. Missar ett byte här och där, men inga stora missar. Men j****r vilket jobbigt pass jag hade gjort. :P Höll på att stryka med på kuppen, men jag frågade runt lite och det verkar som det bara var jag som hade en nära-döden-upplevelse. Så, jag kör passet några gånger till innan jag utvärderar.


Kul var det i alla fall. Fick mycket beröm och frågor om när och var jag har pass i vår.


Imorgon väntar jobbet på mig... Känns rätt OK. Har fått veta att min vikare kommer att jobba dubbelt med mig hela nästa vecka, vilket jag är oerhört tacksam för. Psykologen säger att jag ska ta en halv dag i taget. Utvärdera vid lunch om jag orkar jobba resten av dagen. Hon var f ö på mitt pass idag, så jag lär väl få höra om det var en nära-döden för henne idag. :)


Träningsvärken from hell har nästan gett med sig. Fick den efter skivstång-/konditionspasset i måndags och har haft svårt att gå i veckan för att benen inte riktigt har burit mig. Lite massage från naprapaten i fredags tror jag gjorde susen.

 
Written 804 weeks ago
31850 804 weeks ago

proppan2

Kul att passet gick bra och att du fick beröm. Sånt är ju alltid kul. :-)
Lycka till på jobbet! Låter vettigt att ta en halv dag i taget. Ska du börja med heltid på en gång?
10468 804 weeks ago

puppe

Ja, så är det sagt. Så får vi se hur det går.