Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
10468
  • Pages

  • No pages

puppe Link Blog

Kvinna48year , Malmö, Sweden

Röda tights

en friskisledares bekännelser

Sjuk-limbo

AddthisShare   FeedRSS feed  

Precis när man tänker att det var länge sedan jag var sjuk slår den till. Förkylningen. Det jobbiga är att jag sedan några år sällan blir ordentligt sjuk utan hamnar i något slags sjuk-limbo. Är inte helt frisk, men inte heller sjuk. Jag brukar skylla på att min goda kondition gör att jag inte blir sjukare, men det känns ibland mer som en plåga att vara lite halvkrasslig.


Detta är rätt besvärande när man har vissa pass i veckan som man ska bestämma sig för om man ska köra själv, eller vika bort. Oftast väntar man i det längsta med att vika bort dem för att man hela tiden tror att man ska bli frisk. Ibland känner man sig helt OK, men så fort man plockar upp skivstången känns den som om den vore dubbelt så tung trots att man plockat bort lite vikt.


Förra tisdagen kände jag att något var på gång. Inte helt frisk med andra ord. Bestämde mig för att köra ändå, eftersom det var så kort varsel. Efter det har jag haft känningar i halsen ungefär varannan dag. Bestämde mig för att vila ända till i tisdags och hade inga känningar i halsen på 2-3 dagar. Körde pass igår och vad händer? Jo, jag blev så trött av passet att jag nästan spydde under höftlyften. (Fick stänga av headsetet för att inte motionärerna skulle höra mig hulka.) Efter var jag så trött att ögonen gick i kors och jag sov sedan 10h i sträck.


Idag har jag känt mig rätt seg och trött och imorgon och på lördag ska jag ha pass. Vad gör man? Äter blåbär och hoppas på det bästa? Sover mer? Går ut i friska luften? Jag vet inte, men det är j*vligt tröttsamt. Jag måste vara den klenaste ledaren i F&S historia.

 
Written 739 weeks ago
59409 739 weeks ago

rogardo

Var rädd om dej!
Lyssna bättre på kroppens signaler. Det är inte klent att backa från ett pass om man känner sej skum i kroppen, det är starkt.
/ P
10468 739 weeks ago

puppe

Mm, jag vet. Men svårt.

Känner mig helt OK idag förutom snuvan, så jag kör om än lite försiktigare än vanligt. Fick sån träningsvärk av passet i tisdags trots lägre vikt på stången.