Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
10468
  • Pages

  • No pages

puppe Link Blog

Kvinna48year , Malmö, Sweden

Röda tights

en friskisledares bekännelser

Sagt och gjort

AddthisShare   FeedRSS feed  

Nu börjar det bli ordning på torpet. Signade upp mig på Viktklubb ganska snart efter förra inlägget. Blev helt enkelt taggad av att de ansåg att jag kan gå ner 8 kg på lika många veckor. Vi får väl se... Lättare att hålla koll är det i alla fall och man ser ju direkt hur mycket lättare det är att leva och äta om man samtidigt tränar, så det ska bli bättring även på den fronten. Kommer nog bli en och annan kvällspromenad med barnvagnen de närmsta veckorna.


Idag har jag varit och provat min Friskis-kollegas IW-pass. Hon diplomeras nästa tisdag och hade en liten grupp vänner och kollegor som försökskaniner. IW är verkligen superträning. Hög förbränning och utan att vara slitigt som jympan. Det gäller bara att hitta ledare med musiksmak man gillar för annars är det verkligen döden. M har alltid bra musik och rediga pass. I like! Nästan så man funderar på att leda själv, men det får bli en senare fråga i sådana fall.


Plötsligt fick jag även tummen ur med musiken till nästa pass. Oftast sitter man länge och funderar och samlar låtar och tycker inte att man kommer någon vart eller att man har använt alla bra låtar som finns. Men så sätter man sig ner och strukturerar upp det och då faller det på plats rätt snabbt. Bara några låtar nu som jag fortfarande tveksam till och så några få som saknas. Och så tycker man plötsligt att det nya passet är bättre än det gamla.


 


 

 
Written 673 weeks ago
Pictu 673 weeks ago

Lampfot

Jag googlade heh - "Indoor Walking" med crosstrainer. Är det typ som en spinningklass men med crosstrainer?

Det är såå skönt när sånadär prestationsproppar lossnar och allt faller på plats :D
41cdefc185c707703a7ab60f76426a705f5e4fc57f02e8a7f73ba6ef01ae30fa 673 weeks ago

Vidstige

Nu är du på G!
10468 673 weeks ago

puppe

Japp. Som spinning fast med Crosstrainer. Jag kan inte spinna. Gillar inte musiken, kan inte cykla i takt och skruvar bara på motståndet fram och tillbaka hela tiden. :( IW funkar däremot!