Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
10468
  • Pages

  • No pages

puppe Link Blog

Kvinna48year , Malmö, Sweden

Röda tights

en friskisledares bekännelser

Pax för mitten

AddthisShare   FeedRSS feed  

Allt eftersom Steg 2-utbildningen närmade sig började jag tvivla lite på vad jag givit mig in på. Leda pass på Friskis & Svettis? Jag som alltid haft svår scenskräck och får tunnelseende när jag hamnar i situationer där jag måste prata inför folk. Efter fem dagars intensiv utbildning i Kristianstad kan jag nu säga att jag hör hemma i mitten.

Jag har nog aldrig haft så kul och jag känner mig taggad att leda pass. Kursen har varit stenhård, med flera timmars praktiska övningar varje dag. Jag har lärt mig att möta folk på ett helt annat sätt än jag gjort tidigare. Jag känner mig trygg i mig själv och är övertygad om att det här kommer att bli en sån där erfarenhet där man undrar varför man inte gjort det tidigare. Jag tyckte inte ens att det var lite nervöst att leda mina kurskamrater. Att ha en filmkamera framför sig hela tiden var inga problem.

Jag fattar ingenting! Vad var det som hände? När hände detta?

Att dessutom en annan kursdeltagare sa att hon kommer att gå på mina pass i höst, ser jag som det bästa betyget jag kunde få.

Nu gäller det bara att samla ihop sig och göra diplomeringspasset. I augusti är det dags. Sen kommer ni att hitta mig i mitten på F&S Malmö. 

 

 
Written 832 weeks ago
17510 832 weeks ago

Lisa1

Härligt! Jag är full av beundran. Lycka till!
28408 832 weeks ago

Casiopeia

Underbart! Visst är det grymt när man överträffar sig själv? Jag har faktiskt inte ett dugg svårt att föreställa mig dig stå och hurta dig längst fram i en gruppträning, tror du kommer bli en strålande instruktör. Du får hemskt gärna öva på mig på spårö till midsommar, vi kan styla på bryggan framför segelbåtarna :-)
10468 832 weeks ago

puppe

Japp! Det kommer att bli träningsläger på Spårö. Räkna med det!