Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
10468
  • Pages

  • No pages

puppe Link Blog

Kvinna48year , Malmö, Sweden

Röda tights

en friskisledares bekännelser

Halvvägs

AddthisShare   FeedRSS feed  

Hösten är här och jag har till slut fått musiken till nya skivstångspasset på plats. Nu återstår bara att göra själva passet... Som tur är åker jag till Kreta på söndag vilket gör att jag får en vecka till på mig att sätta ihop passet.


Graviditeten har kommit halvvägs och nu börjar det bli svårt att göra utfall med vridningar och djupa marklyft t ex. Har dessutom lagt på mig ca 6-7 kg och det gör ju att allt blir lite tyngre.


Har haft fullt upp med jobb och pass hela sommaren. Körde skivstång/kondition ända till för två veckor sedan, men det var ingen lek sista 2-3 passen. Till hösten blir det bara skivstång och det är en utmaning att försöka göra ett pass som ska vara utmanande och roligt för motionärerna samtidigt som jag ska kunna leda och utföra alla övningar.


Det har även blivit en utmaning att komma i ledarkläderna. Får nog pallra mig till kansliet och lösa ut lite nya kläder... Dessvärre har tydligen det vida gravidlinnet utgått ur kollektionen, men jag hoppas att den har ersatts med något likvärdigt.


Har fått förlängt på jobbet t o m 17 oktober, vilket är jättekul och förmodligen bra för min SGI. Försökte fråga FK hur mycket min SGI stod i idag och vad som skulle hända om jag bara vikade på halvtid eller blev arbetslös igen, men av någon anledning kan de inte svara på en enkel fråga utan de svarar först när man anmält att man vill ha föräldrapenning. Är orolig för att eventuella halvtidsvik kan påverka den ersättning jag får som föräldraledig. Det är en djungel! Om någon har erfarenhet av detta får ni gärna dela med er.

 
Written 715 weeks ago
49441 715 weeks ago

peakXp

Jag sitter också och pular med en ny skiva inför mitt första pass (box&kick) för säsongen. De stackarna fick lyssna på samma skit hela förra året (tur jag bara håller ett pass varannan vecka). Nu får de i alla fall ny skit att lyssna på. Många dubstep-remixar på mer eller mindre mainstream-låtar blir det :D
31850 715 weeks ago

proppan2

Åh vad kul med ett inlägg från dig. :-) Har tänkt på dig och undrat hur du har det.
Tuff du är som fortfarande kör pass. Under mina graviditeter kom jag knappt ut på promenader, men det beror ju förstås på hur man mår.
Knepigt det där med träningskläder. Hoppas att du lyckas få tag på nåt lämpligt.
Och FK... jag slutar aldrig förundras. Det är en djungel, som du säger. Man tycker ju att de ska kunna svara på en enkel fråga, men tydligen inte...
10468 715 weeks ago

puppe

Tack Proppan! :)

Jag mår som sagt som vanligt, så det är inga problem att köra på. Allt är så klart tyngre och jag blir mer anfådd, men jag tror det är bra att hålla igång så mycket man kan.