Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
10468
  • Pages

  • No pages

puppe Link Blog

Kvinna48year , Malmö, Sweden

Röda tights

en friskisledares bekännelser

Gryyymt bra pass!

AddthisShare   FeedRSS feed  

Tisdagen visade sig inte direkt från sin bästa sida. Jag hade svårt att släppa tankarna på en nyinflyttad i bostadsföreningen som ringde och fullständigt skällde ner mig utan egentlig anledning. Oftast är det ju kul att sitta i styrelsen, kunna påverka och känna att man gör något, men när folk inte inser att jag gör detta gratis på min fritid och även har ett heltidsjobb att sköta och saker kanske därför inte blir åtgärdade samma minut som man klagar så är det jobbigt. När de dessutom inte förstår skillnaden mellan bostadsrätt och hyresrätt är det ännu värre.


När jag kom till Friskis dök tankarna på grannen upp i huvudet igen och först blev jag orolig att det skulle påverka mitt pass, men sedan bestämde jag mig för att hon minsann inte ska få påverka mig så här mycket. Jag skakade av mig tankarna och bytte om.


Körde på med passet. Några stammisar och en hel del nya jag inte kände igen. Flera som faktist var uppmärksamma och lyssnade och tog till sig när jag försökte rätta till deras teknik. Passet flöt på fint och jag kände för första gången att jag hade koll på alla byten och behövde bara snegla på fusklappen en eller två gånger. Kunde istället koncentrera mig på att vara en så bra ledare som möjligt och försökte möta så många som möjligt.


Efter passet var jag både trött och nöjd. Det dröjde inte länge förrän den första kom fram och berömde mig för musiken, passet och de roliga övningarna. Sedan kom nästa. Och nästa... Totalt tror jag att det var 6 pers som kom fram och pratade efteråt. 6 av 40. Innan jag blev ledare gick jag aldrig fram och gav beröm trots att jag tyckte att passet var skitbra, så att 6 pers kommer fram betyder enligt mig att det är ett stort antal till som tycker likadant.


Jag var helt hög på responsen och hade svårt att somna på kvällen. Jag känner att det är något stort på gång. Vilket genombrott!


Jag ska snart följas upp igen, hade ju hjälp av en uppföljare som filmade mig förra terminen och gav feedback på mitt ledarskap och det är därefter som jag börjat känna att ledarskapet utvecklas. Det är en sådan kick att känna att man blir bättre hela tiden. Mitt mål är ju förstås att jag ska ha så när som på fullbokade pass. Får se hur lång tid det tar att komma dig i o m att jag dessutom har pass rätt sent, men jag ska dit!

 
Written 709 weeks ago
31850 709 weeks ago

proppan2

Usch för såna där människor som förpestar ens tillvaro! :-( Skönt att du kunde släppa det och att passet gick bra! Skitkul ju med så mycket bra respons. Jag tycker själv att jag är ganska duktig på att berömma instruktörerna, men man kan ju alltid bli bättre...
10468 709 weeks ago

puppe

Ja, jag är mycket nöjd med att jag lyckades skaka av mig henne. Nästa gång ska hon inte få stjäla en hel timme! :)