Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
10468
  • Pages

  • No pages

puppe Link Blog

Kvinna48year , Malmö, Sweden

Röda tights

en friskisledares bekännelser

Första veckan...

AddthisShare   FeedRSS feed  

...med Viktklubb gick väl sådär. Har inte vägt maten utan mer försökt uppskatta vad det är jag ätit och det har nog dessvärre gjort att jag inte direkt känner av någon förändring på vikten, vilket jag också fick bekräftat när jag klev upp på vågen. Har ingen aning om var min våg befinner sig efter flytten,  men den dyker väl upp i röran på vinden så småningom och till dess är jag förpassad till vågen på Friskis. Därför blir det också lite si och så med tidpunkt och kläder osv. Men jag tror inte att skillnaden är så stor. Blir man lättare lär det ge utslag ändå och för mig är inte vikten det primära egentligen, utan jag vill komma i mina vanliga kläder igen. Så, nu ska jag försöka bli bättre den här veckan, vilket kan bli svårt eftersom jag är bortbjuden imorgon och ska på styrelsemiddag på onsdag. Men, man kan alltid välja det lättaste alternativet att äta och det ska jag göra. Måste skaffa en köksvåg, så jag verkligen får koll på hur mycket jag sätter i mig. Tänkte skaffa en förra gången jag var med i Viktklubb, men kom aldrig till skott och jag tror att det blir lite enklare att följa sin plan om man väger maten.


Med träningen har det däremot varit över förväntan. Har rört på mig ordentligt varje dag förutom idag. Ett pass skivstång, ett skivstång/intervall, två långa kvällspromenader, ett IW-pass och en kortare promenad. Så jag är jättenöjd och ska ligga på så gott det går den här veckan. Har dessutom fått igång cykeln igen, så jag ska nu cykla till och från Friskis, något som verkligen är härligt nu under de ljumma sommarkvällarna.


Kommande vecka har jag lite mycket annat att göra så det blir inte så många pass, men jag ska verkligen göra mitt bästa för att i alla fall komma ut på en liten promenad varje dag.


Fortsättning följer...

 
Written 672 weeks ago
10468 672 weeks ago

puppe

Yes. Det blir en köksvåg inom kort och jag ger inte upp så lätt. :) Tack för pepp!
Pictu 672 weeks ago

Lampfot

Håller med Vidstige, det skiljer sig mycket mer än man tror. Ångrar bara att jag inte skaffade en tidigare än jag gjorde :)
49441 672 weeks ago

peakXp

De flesta underskattar väl också hur mycket de egentligen äter, så en köksvåg är nog nästan ett måste skulle jag tro.