Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
10468
  • Pages

  • No pages

puppe Link Blog

Kvinna48year , Malmö, Sweden

Röda tights

en friskisledares bekännelser

Det brinner...

AddthisShare   FeedRSS feed  

Vad var det som hände egentligen? När jag slutade jobba i juni blev det mer träning än någonsin. Det blev ett sätt att ändå känna att man hörde till någonstans, när jobbet inte längre fanns. Träffa ledarkollegor och receptionister, träna lite, snacka bort en stund och ta en fika.


Så började semestern och det var upplagt för träning. Jag var ju helt beroende av mina dagliga endorfinkickar. Packade med alla grejer, men på något sätt låg de bara där i väskan ouppackade hela semestern. En runda kom jag ut på som i och för sig var gudomligt skön och inte alls jobbig som jag trodde innan.


Efter det åkte jag på något virus som aldrig riktigt gav med sig. Till slut bröt förkylningen ut i förra veckan och jag har varit för sjuk för att träna. Första feberfria dagen igår...


Så nu blir det till att lägga på ett kol! På tisdag kör sista sommarschemat igång och jag har tagit två pass i veckan på det. Dessutom är det fyra veckor kvar tills jag ska leda skivstång/kondition, som jag skulle klassa som ett av Friskis tuffaste pass och jag måste göra passet och träna upp mig så att jag inte dör av träningsvärk när terminen börjar. Dessutom måste jag göra ett nytt medeljympapass innan terminen börjar.


Just nu har jag i hemlighet lite av den där känslan, "vad faan har jag gett mig in på det kommer aldrig att gå", samtidigt som jag kör stenhårt med min nya devis "hur svårt kan det va?". Imorgon kliver jag upp och sätter igång! Det är bara att köra hårt!


Här är skivstångspassets musik. (Har inte hunnit med konditionsbiten riktigt ännu men jag tänker mig favoriter i repris typ It´s like that med Run DMC vs Jason Nevins.)


Can We Live  -  Jestofunk
Just Fine  -  Mary J Blige
Electric  -  Robyn
Live  -  Lenny Kravitz
Pop  -  N'Sync
On and On  -  Nikka Costa
Double Nature  -  Mustasch
Dancing Drums  -  Anada Shankar
D.A.N.C.E  -  Justice
Trick Me  -  Kelis
Kiss  -  Prince
Traveller  -  Talvin Singh
Love Letters  -  Aaron Zigman
Everything About You is New  -  Massive Attack
Everybody's Got a Family  -  Massive Attack

 
Written 772 weeks ago
39858 772 weeks ago

Göran44

Du är snart tillbaka =) Bara lusten återvänt så kommer det att gå som en dans