Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
10468
  • Pages

  • No pages

puppe Link Blog

Kvinna48year , Malmö, Sweden

Röda tights

en friskisledares bekännelser

Det är ett tufft jobb...

AddthisShare   FeedRSS feed  

Ibland tvekar jag på om mitt pass är tillräckligt jobbigt. Man tycker liksom att det känns som att man hade kunnat köra två på raken ibland och med tanke på att skivstång/kondition ska vara ett av de tuffare passen vi har på F&S så borde man aldrig känna så.


MEN, så blir man lite förkyld och fyy vad tungt det är att komma igen när man är lite medtagen efter förkylningen och efter en veckas slappande i soffan. I tisdags höll jag på att spy och även om det inte var fullt lika jobbigt igår så var ändå spyan i halsen på slutet av konditionsdelen. Då vet man att det är tillräckligt jobbigt. ; ) Cyklade hem med ett stoort leende på läpparna. Livet är gött!


Imorgon blir det fullt blås. Passet är fullbokat sedan början av veckan och en kär ledarkollega kommer för att filma mig. Detta är för att hjälpa mig med mitt ledarskap som jag ju har lite till och från problem med. Tycker dock att jag blivit mycket bättre den här terminen, men det ska bli jätteintressant att se det med egna ögon. Återkommer med rapport när jag fått filmen.

 
Written 738 weeks ago
10468 738 weeks ago

puppe

Yes! Lärde mig jättemycket efter förra gången. Lite jobbigt att höra och se sig själv, men men det är ju så man låter och ser ut. Inte mycket att göra åt. ; )
49441 738 weeks ago

peakXp

Jag vägrar tro att det är så man låter.... jag tror att det bara är jag som hör mig själv så där fult, inga andra :)
10468 738 weeks ago

puppe

Haha.Om du säger det så. :D