Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
10468
  • Pages

  • No pages

puppe Link Blog

Kvinna48year , Malmö, Sweden

Röda tights

en friskisledares bekännelser

De e mycke nu

AddthisShare   FeedRSS feed  

Vet inte riktigt var jag ska börja berätta, för det är så mycket på gång nu... Varning för mycket icke träningsrelaterat dravel.


Magen jäser och jag mår prima. Allt som oftast är jag pigg och känner mig stark som en oxe. Kör fortfarande på med mitt pass en gång i veckan och försöker få till lite annan träning också, men det blir inte lika mycket som jag skulle vilja tyvärr. Sex ggr kvar på terminen, så jag tror att det ska gå vägen att leda alla pass. :) Jobbigast är fortfarande att ta på sig strumpor och skor konstigt nog. ;)


Just nu går jag också en kurs för gravida som Friskis anordnar vid tre tillfällen och i de ingår en föreläsning och ett träningspass per gång. Förra veckan var det en jympaledare som också är barnmorska som föreläste om graviditeten och så fick vi köra ett IW-pass. Den här veckan är det kostföreläsning och cirkelfys och nästa är det en föreläsning om träning och ki-balanspass. Många sköna tjejer på kursen som inte verkar ha gått på alla myter om att träning och graviditet.


Vikariatet fortsätter och jag har bestämt mig för att jag jobbar fram till jul därefter har jag för mycket att göra för att hinna och orka med att jobba. Positivt besked från FK att jag får föräldrapenning baserat på min gamla lön. Yeay! Hade fått mer pengar om jag inte rest bort en vecka i september, men jag försöker att inte tänka på det. Var ju lite orolig att jag skulle stå där med grundbidraget på 4000 kr, så då känns det ändå OK.


Vi har köpt en större lägenhet i samma förening och kommer att totalrenovera den under nov/dec, så just nu står vi med dubbla lägenheter. Den är helt orenoverad sedan 70-talet så allt måste verkligen göras, men vad gör man inte för 100m2?! Vi hoppas på inflytt i januari och att inte lillan kommer mitt i det. Hon får gärna komma lite senare. ;) Många beslut som ska tas och många samtal som ska ringas till olika hantverkare. Puh! Och så hoppas vi ju att vi blir av med vår nuvarande lägenhet fort som bara den i januari och att någon vill betala det vi vill ha.


Tur att jag går en kurs i mental träning under hösten, för annars hade jag stressat ihjäl mig för länge sedan. Varje kväll lägger jag mig och lyssnar på olika mp3:or med avslappningsövningar och de funkar verkligen! :)


Till slut måste jag berätta om den motionär som tog kontakt med mig via FB och undrade om inte jag skulle börja leda medeljympa snart igen. Jag har inte lett jympa på ett år, men hon saknade mina pass och hoppades att jag skulle leda till våren. Nu blir det ju inte så i o m bebisens ankomst, men jag lovade att jag skulle höra av mig när/om det blev aktuellt med jympa igen. Sånt blir man enormt glad över! Jag sken ikapp med solen hela dagen. :D

 
Written 705 weeks ago
31850 704 weeks ago

proppan2

Kul med ett inlägg av dig, de är ju inte sååå vanliga. :-) Roligt att läsa hur du har det. Det verkar vara fullt upp, men det verkar som att du mår bra. Härligt!
Åh vad kul med motionären som hörde av sig via FB! Det är bara att suga i sig. :-) Jag är faktiskt vän med flera av "mina" instruktörer på FB. De känns verkligen som vänner. :-)