Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
10468
  • Pages

  • No pages

puppe Link Blog

Kvinna48year , Malmö, Sweden

Röda tights

en friskisledares bekännelser

Äntligen träning!

AddthisShare   FeedRSS feed  

Äntligen är jag igång med träningen igen efter graviditeten! Sedan en vecka tillbaka har jag både kört core mamma och yoga och mellan passen längtar jag till nästa. Träningen ger verkligen en härlig endorfinkick och jag tycker synd om de som inte fattat det än. ;) Det är underbart att få svettas och ta i att insupa ledarens och gruppens energi! Skynda långsamt heter det ju, men jag hoppas verkligen att jag kan gå på lite tuffare pass om en inte alltför avlägsen tid.


Formen är ju inte riktigt vad den varit, men jag hoppas på en snabb återhämtning även där. Ca 10 kg till matchvikt, så om jag bara lyckas skärpa mig och inte äta så mycket bullar och kakor borde det inte vara några problem att fixa. Längtar tillbaka till mina vanliga kläder.


Tillbaka till jobbet igen i juni. 10 veckors sommarjobb på samma ställe som förra året. Känns lite surt att jobba en hel sommar igen, men jag har ju både våren och hösten att njuta på. Ska bli skönt att göra något annat än att ta hand om den lilla och jag tror att det är jättebra för min man att vara hemma och se hur det är.


 

 
Written 682 weeks ago