Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
10468
  • Pages

  • No pages

puppe Link Blog

Kvinna48year , Malmö, Sweden

Röda tights

en friskisledares bekännelser

Äntligen!

AddthisShare   FeedRSS feed  

Tredje passet idag och äntligen börjar det kännas som ett bra pass! :D


Jag la på en del vikt och jisses vad jobbigt det blev. Har ju fegat lite p g a att jag haft problem med syretillförseln på framförallt knäböj, men idag kände jag mig stark som en oxe och det var jag. Inte just i triceps dock där jag fick vila mer än en gång. :P Nu gäller det bara att skruva upp och fortsätta utveckla ledarskapet.


Har lyckats få tag på två toppar där kaggen får plats också, så nu slipper jag se ut som en stoppad korv. Yeay! :)


På söndag har vi inspirations- och utbildningsdag. Hoppas på mycket inspiration och många skratt. Får så mycket positiva upplevelser genom Friskis. Det är verkligen välgörande.


Vågen har efter en tids stillastående åter börjat klättra uppåt. 2 kg upp den här veckan och vägde därmed in mig på 73 kg idag... Hoppas att det bara är en tillfällig taktökning. Började på ca 65 kg och har 17 veckor kvar, så om jag ska hålla mig inom normalspannet kan jag inte fortsätta i senaste veckans takt.


Mycket action i magen just nu. Det buffas och sparkas hej vilt, men har hitills inte upplevt något obekvämt under pass.

 
Written 712 weeks ago
31850 712 weeks ago

proppan2

Skönt att passet sitter nu. Hoppas att det blir en lyckad dag på söndag, låter kul. :-) Det där med vikten när man är gravid är ju svårt att påverka... Jag minns inte riktigt takten på min viktuppgång när jag var gravid, men så klart blev det mest på slutet i takt med att bebisen växer till sig.
41cdefc185c707703a7ab60f76426a705f5e4fc57f02e8a7f73ba6ef01ae30fa 712 weeks ago

Vidstige

Bry dig inte så mycket om vikten det är väldigt individuellt hur mycket man går upp och när under graviditeten. Ät som du alltid har gjort så blir det bra.
10468 711 weeks ago

puppe

Jag äter som jag brukar. Är bara lite bättre på att äta mellanmål. ;)
Jag vill inte bli för tung, för jag tror att det blir jobbigt mot slutet då. Hoppas verkligen kunna köra på med mina pass hela terminen.