Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
10468
  • Pages

  • No pages

puppe Link Blog

Kvinna48year , Malmö, Sweden

Röda tights

en friskisledares bekännelser

Ah, men...

AddthisShare   FeedRSS feed  

Varför kan man inte koppla på sitt allra bästa ledarskap när träningschefen är på passet? Hon smög in i lördags och jag blev helt stressad och stissig. Försökte vara avslappnad och cool, men det gick inte... Typiskt att hon ska dyka upp när jag har en "sämre" ledardag. Gaaaah!


Men, helt tokigt var det ju förstås inte eftersom flera personer kom fram efteråt och gav beröm. Då blir man glad! :D Särskilt när man själv tyckte det var sådär. Prestationsångesten är inte att leka med. Måste fokusera på det positiva! Tre pass den här veckan och minst två ska vara superpass! Heja mig!


I övrigt händer det en hel del just nu. Renoverar köket och när vi ändå höll på tog vi sovrummet också. :S Sovrummet är klart, men nya köket kommer inte förrän på torsdag och sedan får vi vänta ytterligare 5-8 arbetsdagar på bänkskivan i sten eftersom de måste mäta när underskåpen är på plats. Men fint blir det! Tyvärr blir kosten inte någon höjdare när man inte har något kök... Hämtmat och halvfabrikat. Blä! Längar till mitt nya kök är klart i början på maj.


Sedan har jag fått ett sommarvik, så det blir heltidsjobb juni, juli och augusti. Fick jobbet direkt på intervjun. AD:n sa att jag var den mest erfarne av de som sökt. Fick dessutom nästan vad jag begärde i lön, så det blev t o m en liten löneförhöjning för min del. :D Det blir ju inte så mycket semester och vara på landet, men jag har ju gått och dragit hela året så det är inte ett dugg synd om mig. Dessutom får jag ju ha pass hela sommaren, vilket borde göra att jag blir gryyymt stark och snygg. ; )

 
Written 734 weeks ago
59409 734 weeks ago

rogardo

:)
Jag tror att passet var kanon även fast du fick känslan av att vara stressad och stissig (nytt uttryck för mej, snor jag direkt)
Grattis till vik-et och nytt kök.
Bra jobbat!