Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
10468
  • Pages

  • No pages

puppe Link Blog

Kvinna48year , Malmö, Sweden

Röda tights

en friskisledares bekännelser

Abstinens!

AddthisShare   FeedRSS feed  

Åååh vad man blir sugen på att träna när man läser alla nystartsinlägg! Själv är jag i sista fasen av graviditeten ocn nu börjar jag bli rätt slö. Drygt två veckor till berkäknad nedkomst, så man blir rätt trött bara av att ta trapporna upp till lägenheten.


Lyckades dra på mig vinterkräkan över jul, så då låg jag två dagar och åt ingenting sedan var jag väl på benen en eller två dagar innan jag åkte på en öroninflammation som inte riktigt gett sig ännu... Så, jag vilar mig i form just nu. Känns ändå som att det är för mycket med stök inför lägenhetsförsäljning och flytt. Första visningen på söndag och vi har haft nästan 10 000 som tittat på annonsen på hemnet, så det ser ut om att det kommer att gå bra. :D


Bebben är fortfarande liten och vi blev rejält uppskrämda av prenatal i veckan när de sa att det kan komma att bli aktuellt med ett kejsarsnitt ganska omgående om värdena på blodflödesultraljudet inte var tillfredsställande. Hade svårt att sova den natten, men på ultraljudet nästa dag visade det sig att värdena t o m var lite bättre än sist, så hon blir kvar i magen ett tag till. Ska på nästa kontroll 20:e och hon är beräknad till 23:e. För min del får hon gärna stanna till februari bara hon tjockar på sig lite. ;)


På måndag ska jag repa mammacore-passet med några andra ledare. Har inte ens varit på något pass ännu, men ska försöka klämma in även detta innan bebben kommer. Tanken är att jag ska leda så fort som efterkontrollen gett grönt ljus. Can´t wait. Tror att det kommer passa mig finfint med ytterligare ett teknikpass. Ska bli skönt att kliva innanför Friskis dörrar igen. Sedan blir det förhoppningsvis både skivstång och skivstång/kondition till hösten och kanske även jympa. Har ju mitt fan som tjatar på att jag ska börja leda igen och det kanske är dags att bryta sig loss från skivstången lite. Det är ju kul med jympa också.

 
Written 696 weeks ago
35306 696 weeks ago

annsofi.stockman

Lycka till med bebisen och nya härliga pass!
31850 696 weeks ago

proppan2

Lycka till med bebisen! Kul med dina ambitioner om framtida pass. Ser fram emot att få höra hur det går! :-)