Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

proppan2 Link Blog

KvinnaSofia Larsson, Bollnäs, Sweden

VÄGEN TILL HÄLSA

Om träning och kost för att må bra

Tabata!

AddthisShare   FeedRSS feed  

Hela fem vilodagar blev det för mig. Fyra planerade och igår blev zumban inställd så då blev det tv-soffan för mig i stället. Funderade på att gå på nåt annat pass i stället, men det var inget som kändes tillräckligt frestande. ;-)

Idag hade jag iaf bokat ett lunchpass: Extreme xpress. Perfekt med pass mitt på dagen när man är ledig. :-) Körde tabataintervaller. Sjukt jobbigt men effektivt och kul. Vi körde 5 block med 2 övningar i varje. 20 sek jobb, 10 sek vila osv, 4 ggr/övning.
Var helt slut efteråt!

Pulsklockan visade att jag kommit upp i maxpuls, inte illa! Har varit nära både på zumba och spinning men aldrig tangerat övre gränsen. Nu vet jag iofs inte om det är min egentliga maxpuls eftersom jag inte gjort nåt sånt test, men åtminstone enligt formeln där man räknar ut sin maxpuls.

Nån mer som tränar tabataintervaller?

 
Written 627 weeks ago
34613 627 weeks ago

Torpabo

Jag brukar köra tabataintervaller när jag leker med min kettlebell hemma. 8 rep på 4-5 övningar sen är jag helt slut svettig och skakis:) En halvtimme träning sen väntar en rejäl träningsvärk i några dagar:)
Dom har börjat med ett tabata pass på gymmet här med också där på lunchen så synd att jag jobbar och inte kommer ifrån då skulle väldigt gärna testa ett sånt pass:(
31850 626 weeks ago

proppan2

Torpabo: Förstår att du blir helt slut av att köra tabata med kettlebells. Låter kul iaf :-) Synd att du inte kan vara med på tabatapasset på gymmet. Du får lämna önskemål om ett sånt pass på kvällstid också.