Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

proppan2 Link Blog

KvinnaSofia Larsson, Bollnäs, Sweden

VÄGEN TILL HÄLSA

Om träning och kost för att må bra

Hello träningsvärk!

AddthisShare   FeedRSS feed  

Jag har känt den komma smygande under dagen och nu ikväll har den slagit till. Inte alls oväntat och inte särskilt jobbigt, utan sån där träningsvärk som bara känns som ett kvitto på att man jobbat på bra. :-) För jobbat det har jag.

Igår körde jag först Extreme xpress, dvs tabata-övningar i en halvtimme. Ny instruktör för mig och därmed också nytt program. Utan att överdriva kan jag säga att jag var spyfärdig eftyer halva passet... Fick hålla igen lite på slutet, men var ändå rejält trött efteråt.

Vilade en kvart och sen blev det box med Camilla. Lyckades ladda om efter extremen och det blev ännu ett tufft pass. Gav verkligen järnet. Himla kul hade vi också för den delen. :-)

Idag har jag känt mig småseg och funderade ett tag på att avboka mitt planerade zumba-pass. Men nejdå, jag var ju så himla zumbasugen så det var bara att köra på. Det blev nog ett av de tuffaste zumbapassen jag varit på. Högt tempo och mycket styrkeövningar. Me like! Magmusklerna meddelar att de vill vila nu... ;-)

Alltså: vila i morgon.

 
Written 624 weeks ago
41cdefc185c707703a7ab60f76426a705f5e4fc57f02e8a7f73ba6ef01ae30fa 623 weeks ago

Vidstige

Åh, så'n träningsvärk är sååå skön. Men att det inte blev värre efter all den träningen!?! Du måste vara i bra form nu. :)
Jag längtar så till att få träna men just nu tränas bara host-musklerna. Jag har t o m lite träningsvärk i dem.
31850 623 weeks ago

proppan2

Vidstige: Ja jag är lite förvånad själv att det inte blev värre. Tror nog som du säger att jag är i rätt bra form nu. Gillas! :-)
Trist och jobbigt med din hosta. :-( Bort med den nu!