Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

magzeus Link Blog

ManMagnus Andersson, 55year , Brålanda, Sweden

Vägen till min första IRONMAN

Tankar och kommentarer om min träning och vardag inför IM Kalmar 2015

Fick kvittens igår på helgens tunga löpning och höga medelpuls

AddthisShare   FeedRSS feed  

... då jag återigen fick feber. Var ju inte länge sen sist men nu kom det en sväng till. Dock inte så hög som sist. Men har ont i leder och är allmänt trött, och funderar på vad för tjafs som finns i kroppen ändå.


Men får väl dra ner träningen och dra promenader istället för att se om det bättrar sig. Funderar på vårdcentralen också, eller rättare sagt är det min fru som funderar på detta ställe. Själv gillar jag inte vårdcentralen. Har varit där ganska få ggr i mitt liv, kanske kan räknas på ena handens fingrar. Men har väl aldrig fått ngt positivt ut från dessa besök. Otur kanske, så har som sagt inga större förhoppningar på detta ställe. Men kanske skall se hur det verkar veckan ut men ngt galet är det med denna ledvärk, trötthet och feber som dyker in emellanåt.

 
Written 673 weeks ago
41cdefc185c707703a7ab60f76426a705f5e4fc57f02e8a7f73ba6ef01ae30fa 673 weeks ago

Vidstige

Ge vårdcentralen ett försök och ge dig inte. Ofta försöker de med den enklaste lösningen och då får man stå på sig eller återkomma om problemen kvarstår. Det kan i alla fall inte vara nyttigt att du hela tiden bli sjuk.
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 673 weeks ago

Linda Granath

Jag tycker nog oxå att du ska ge vårdcentralen en chans om du inte blir bättre inom några dagar.
10468 673 weeks ago

puppe

Borrelia är en lömsk sjukdom. Kan se väldigt olika ut på olika människor. Jag blev supertrött, somnade var och när som helst och var allmänt hängig och blev illamående vid fysisk ansträngning.