Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
5434b87f2622967c9f5d0726798b819da2ec55b13edd5eef493300cd45453dd5
  • Pages

  • No pages

jeriksson90@hotmail.se Link Blog

KvinnaJonna Ericsson, 33year , Halmstad, Sweden

noNas förvandling

AddthisShare   FeedRSS feed

Dagens Smoothie

2016-02-01 13:57   Pepps 1 Like   Speech_bubble 0 Comments   Images 1 Image Small_addthisShare

Jag försöker komma in i det här med att dricka smoothie. 


Istället för att äta rostmackor med ost på som inte alls är nyttigt och inte bra för min mage heller. Men idag körde jag på en smootie som innehåller gurka, äpple och naturell yoghurt.

 

Attached images

A37067337c52b8ab493f62efc818911be114d03ad1ac9d097073704fa74efcb5
 

Long time, no see!

2015-12-18 14:25   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 0 Comments   Images 0 Images Small_addthisShare

Hej allihopa.


Gud vad länge sen jag var inne här och skrev ett inlägg. Vet inte vad som har stoppat mig. Eller hur, ett mycket viktigt beslut som har förändrat mitt liv något enormt. 


Sist jag skrev så... Äsch jag minns inte ens vad förra inlägget handlade om men nu är jag tillbaka.
Jag har flyttat till Oskarshamn och blivit sambo + kattägare ( till min älskade Simon ) och fått ett jobb.
Valde att hoppa av skolan för jag kände att framtiden med jobb kändes viktigare även om skolan är viktig också men den tar jag hand om senare när jag inte är skoltrött.


Anyhow.
Hoppas vi träffas här igen! :) 

 

Vad händer?

2015-10-04 13:49   Pepps 4 Likes   Speech_bubble 1 Comment   Images 0 Images Small_addthisShare

Oj oj oj! 
Vad länge sen det var jag skrev ett inlägg.


Mycket händer just nu i kroppen och även mentalt. Det går så otroligt fort men samtidigt känns det som det inte händer något alls. 
Några kilon har minskat och det är inte  på grund av hård träning utan att just nu har jag ingen matlust, äter knappt överhuvudtaget och jag vet inte varför det är så. OM jag äter så är det väldigt små portioner och slänger i mig maten. Har ingen aning om varför men jag känner igen detta lite för så levde jag för 5 år sen ungefär. Åt knappt men tränade hårt då jag hade volleyboll och bandyn men sen försvann det.


Jag tror jag börjar komma in i en liten svacka i mitt liv där det tar alldeles för långt tid att gå ner dessa 10 kilon som jag vill, det börjar bli väldigt tråkigt så psyket har börjat smyga in " Äter jag inte så kanske det går snabbare " fast samtidigt vet jag till 100 % att det inte är bra heller.


Jag håller även på att testa ännu en ny kost för att magen ska bli bättre. Det kanske har en liten del med saken att göra också, vad jag än äter så får jag jätteont i magen och vill bara skita i mat. Hur kul är det att äta och sen veta att inom några minuter är det inte värt det?


Hoppas det blir bättre... 

 

ZERO

2015-09-13 17:48   Pepps 2 Likes   Speech_bubble 0 Comments   Images 0 Images Small_addthisShare

Denna veckan vart det ingen träning alls, vad hände? 
Egentligen inget speciellt utan jag har bara inte haft tid eller ork. Skolan börjar komma igång på riktigt nu så är helt slut om dagarna men ska försöka få in några konditionspass när jag inte orkar sticka till gymmet efter skolan. 


Tisdagar börjar jag ju alltid 13:00 så det kan ju bli en av mina gymdagar så det blir nog inga problem. Onsdagar börjar jag klockan 10:00 och åka buss i 30 min, gå till anläggningen, byta om, komma på vad man kan göra, bli färdig, duscha, göra sig iordning så man ser någorlunda ut fräsch ut och sen gå till skolan. Det känns som det blir lite stressigt och sen slutar jag ganska sent. Hinna med läxor när man kommer hem är ju en talang ibland alltså :)


Anyhow, det jag vill säga är att träning kommer bli bättre har jag lovat mig själv. 
Hoppas ni haft en rolig vecka och helg! :) 

 

En riktigt fläskig helg

2015-09-06 19:30   Pepps 1 Like   Speech_bubble 5 Comments   Images 0 Images Small_addthisShare

God morgon


God förmiddag


God eftermiddag


... Och God kväll! Just nu sitter jag med min bror och kollar på Pirates Of Caribbean - dead mans chest. Älskar dessa filmerna och såg att den femman kommer 2017, cant wait! 


FREDAG: I helgen har det varit en riktigt fläskig helg för mig. I fredags var jag ute med 3 stycken vänner och åt på resturang. För mig blev det en vitlöksmatinerad oxfile medan dom andra åt kinamat. Sedan gick vi vidare till uteserveringen och pratade skit i flera timmar trots åska, spöregn och blixtrar. Men det var mysigt!


Jag bestämde mig för att åka hem vid 1 tiden så på vägen hem lämnade jag av alla vännerna så dom slapp gå hem i regnet. När jag kom hem så somnade jag nästa än på en gång.


LÖRDAG: Gick upp hyfsat sent eller tidigt. Det beror på vad man ser 10 som. Åt frukost och sen satte jag mig bara vid datorn. Timmarna gick. En väldigt tråkig lördag men familjen ville hyra film så vi åkte till Hemmakväll där vi köpte godis och hyrde film. Jag köpte ganska mycket choklad... Älskar choklad! Denna dagen var som sagt väldigt tråkig!


SÖNDAG: Jag vaknade halv 11, åt en vattenmellon. Sedan åt jag godis och drack läsk. Ingen träning blev det alls denna helgen, men två pass vart det denna veckan i alla fall. Får ta det lugnt i början.

 

Ingen energi

2015-09-05 13:31   Pepps 1 Like   Speech_bubble 0 Comments   Images 0 Images Small_addthisShare

Igår efter skolan gick jag till gymmet och skulle köra mina övningar. Kände att det skulle bli ett bra pass men när jag hade värmt upp och skulle köra styrka så fanns ingen energi, den var som bortblåst. Gjorde några övningar i alla fall och sen tog jag bussen hem. Istället för att åka ända upp där jag bor med bussen så hoppade jag av i centrum och gick sista 20 minutrerna istället. Bra kondition för det är bara uppför men det kändes skönt.


Planen var att åka tillbaka till gymmet senare på kvällen men då skulle jag ut med ett par vänner för att äta och sitta på uteserveringen så det blev inget med det. Hade en super kväll ändå. 


Hoppas ni hade en mysig fredag! :)

 

Tog ledig från Actic

2015-09-03 21:41   Pepps 1 Like   Speech_bubble 2 Comments   Images 0 Images Small_addthisShare

Idag kände jag att ledighet från Actic behövdes då jag inte sov så bra under natten så hade ingen ork till varken skola eller gymmet. Somnade en stund efter jag kommit hem och sen var middagen färdig. Träna hårt ett mat är inget jag orkar heller för då är man så mätt och får lätt håll.


Imorgon slutar jag 11 så tänkte packa gymväskan nu innan läggdags. För imorgon blir det av och det ska bli skönt.


Hoppas även ni förstår mitt träningsschema i dagboken, jag lär mig fortfarande och är det så att det står fel så säg gärna till för jag kan inte alla övningar och vad alla kroppsdelar heter på så kallad träningsspråk än hihi.

 

Innan det händer någonting.

2015-09-02 20:15   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 0 Comments   Images 0 Images Small_addthisShare

God kväll allihopa. Hoppas eran dag har varit toppen!


Igår var ju jag med mamma på gymmet och körde efter hennes nybörjarschema. Imorse när jag vaknade kände jag ingenting av träningsvärk men efter ha gått fram och tillbaka i skolan så började den smyga sig fram. Efter mina marklyft så känner jag baksidan av låren svider. Tog två hantlar här hemma och sträckte på benen samtidigt som jag böjde mig framåt. Vet ni vad? Det var så otroligt skönt!


Idag hade jag tänkt åka in till gymmet helt själv med min kära musik i öronen men det kom annat emellan, skyller på läxorna. Tar gymmet efter skolan imorgon även om jag slutar ganska sent men det kan vara skönt att rensa hjärnan lite och titta på biffiga karlar och kvinnor. 


Den här träningsdagboken som man kan skriva in sina aktiviteter är ju rätt... svårt? 
Ni som har hållt på med detta ett tag kanske har några knep om hur man kan göra för att underlätta.
Håller på att klura ut hur jag enklast skriver så ni andra förstår men samtidigt jag. Meningen är ju att jag visar hur mina träningstimmar ser ut för det kanske hjälper några andra. Även mig själv när jag tittar på andras.

 

Actic, vi blir snart vänner!

2015-09-01 11:39   Pepps 1 Like   Speech_bubble 2 Comments   Images 0 Images Small_addthisShare

Tack för er respons från förra inlägget!


Vaknade tidigt idag för att slänga på mig träningskläderna och sen sticka till gymmet med mamma även om jag inte börjar skolan fören klockan 13:00. Det är lika bra att få det gjort för slutar 16:00 idag och hade nog inte orkat då läxor måste göras. Vi körde på väldigt bra i 1 timme och 40 minuter efter mammas schema som hennes PT gjort. Körde inte lika hårt utan vad jag klarade av OCH jag har mer muskler än vad jag tror.


Nu är det dags för lite mat, känner att enerigin är på väg neråt. 


Hur gåt det för er?

 

Högt blodtryck

2015-08-31 18:00   Pepps 5 Likes   Speech_bubble 4 Comments   Images 0 Images Small_addthisShare

Första inlägget!


Hej! 
För första gången skriver jag i denna blogg och vet inte riktigt hur denna sidan fungerar ännu även om jag har varit medlem i över ett år. Får lite påminnelser varje månad att vikten inte förändras någonting men har inte brytt mig helt enkelt, ärligt svar.


Förra veckan var jag till läkaren och tog ett blodtryck samt pratade om hur min kropp mår. Med tanke på att jag har varit väldigt aktiv i mina yngre år då jag spelade volleyboll i över 7 år och även bandy i 2 år totalt kanske till att gå till den lataste och mest oansvarsfulla människan på jorden så fick jag ett wakeup call hos läkaren.
Jag har ett blodtryck på 140/90! Jag trodde verkligen inte att det var så högt men tydligen.
Mitt största mål här i livet just nu är att väga 50 kg, tränad och trimmad kropp samtidigt att må bra.
Eftersom jag är bara 148 cm så är 61,6 väldigt påfrestande för mina slitna knän och stelopererade rygg. Så 10 kgs övervikt känns väldigt jobbigt just nu.


Har ett gymkort som jag knappt använder men står ändå och betalar över 300, det känns så meningslöst!
Nu ska det bli ändring på det, medtanke på att vi har hjärt- och kärlsjukdommar i min släkt så jag vill inte dö av en hjärtattack innan 35år och jag vill inte hamna i rullstol innan 40år heller så det är verkligen dags att ta tag i kragen.


 


Hur börjar man när motivationen inte finns men samtidigt ändå?
Det är konstigt.