Download our apps!

App_store_129

Android_app_on_play_logo_small
4
  • Pages

  • No pages

janlot56 Link Blog

ManJan Lotvall, 61year , Mölnlycke, Sweden

janlot56's Blog

magfläsket har krympt och jag tränar ofta nu: TACK ITRIM.se

AddthisShare   FeedRSS feed  

Rensade lite i datorn idag, och såg en bild från hösten 2007, jag tror jag var ca 15 kilo tyngre och såg hur fläsket trängde ut över byxorna. jag såg ju glad ut, MEN JAG ÄR LYCKLIGARE NU :D. Tränar mer, springer, lättare, lyckligare. HEJA ITRIM, och tack tjejerna på Itrim Mölndal som är SÅÅÅ INSPIRERANDE, STINA MARIA ANNA JOSEFIN, och så extrastödet Michael givetvis. Utan er hade jag inte lyckats!

 
Written 469 weeks ago
No_small_image 469 weeks ago

anha0013

Grattis till att du lyckats så bra! Och vad kul att du har ett foto att jämföra med. Jag har nog ingen från min "storhetstid" för jag ville aldrig vara med på foto iallafall inte i bikini. Jag tänkte inte ens på att mäta mig så det jag har att jämföra med är för stora kläder. Får spara något plagg som avskräckande exempel!
35388 469 weeks ago

Marcus74

stort grattis för ett kanonfint resultat. inte dåligt att gå ner 15 kg.