Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
75048
  • Pages

  • No pages

Ekblad Link Blog

ManAndreas Ekblad, 56year , Ystad, Sweden

En galen Marathonman!

En blogg skriven av en galen löpare som älskar att springa långt!

Mål - eller?

AddthisShare   FeedRSS feed  

Fredag och snart helg!


Dagens invägning visar på - 1.4 kg och vågen visar på under 80 kg, jag har nått mitt mål. Känns grymt bra, men är jag i mål? Till viss del, men nu återstår den tuffaste delen, att finna en balans i motion - mat - vila - stress - motivation.


Jag kommer fortsätta väga mig ytterligare några veckor, men måttbandet blir ännu viktigare nu. Måttbandet ska visa på minskning på vissa ställen och ökning på andra. Jag tänker att magen ska minska, men armar och bröst får gärna öka. Nu gäller det att hålla motivationen uppe och inte tappa fokus.


Ha en underbar helg, njut av hösten!

 
Written 707 weeks ago
80991 707 weeks ago

beagle00

att gå ner är relativt lätt men att hålla vikten är en egen konst!

du kommer att klara det lycka till i fortsättningen =)
31850 707 weeks ago

proppan2

Grattis till det uppnådda målet! För ungefär 1½ år sen gick jag ner 20 kg. Hade planerat att stanna vid 18 men de 2 sista gick av bara farten. Fick öka på ätandet rätt mycket för att inte fortsätta gå ner i vikt. Därför tycker jag det är klokt att du fortsätter väga dig i några veckor. det gäller ju att hitta rätt balans mellan kostintag och träning för att ligga på en stabil nivå.
49441 707 weeks ago

peakXp

Coolt, vi har samma mål. Fast jag ska upp till 80 (från nuvarande 71). Inte allt för länge sedan jag vägde under 60 (är 180 cm lång). Hur som helst, bra jobbat! Visst kan det kännas lite tomt när man uppnått ett mål? Bra att du satt upp nya. Att finna balans är en ständig kamp där mållinjen hela tiden flyttar på sig. Men du tänker helt rätt. Lycka till!